Yritys

Psykologipalvelu Poiju yrityksenä

Psykologipalvelu Poiju on perustettu vuonna 2015. Tällä hetkellä teemme yhteistyötä useiden kuntien, sairaanhoitopiirien, rekrytointiyritysten ja muiden yritysten kanssa eri psykologipalveluiden osalta.

Poijun taustalla on joukko ihmisiä, jotka haluavat parantaa Suomen mielenterveys- ja muiden psykologipalveluiden laatua ja saatavuutta. Teemme töitä sen eteen, että asuinpaikasta riippumatta jokaisella on mahdollisuus saada psykologin palveluita nopeasti ja helposti. Haluamme myös osaltamme kasvattaa psykologityön arvostusta sekä tarjota psykologeille mahdollisuuden joustavampaan ja monipuolisempaan työhön.
Poiju välittää psykologipalveluita riskittömästi ja luotettavasti ostopalveluna.

Psykologipalvelu Poiju tarjoaa laadukkaita psykologipalveluita kunnille, yksityisille palveluntuottajille sekä rekrytointiyrityksille. Poiju on laillistettujen psykologien ammattinharjoittajaverkosto, jonka palvelualueena on koko Suomi. Verkostomalli sekä lähi- ja etäpalvelun kautta tuotettu palvelu takaavat erittäin kustannustehokkaat hinnat sekä korkean palvelutason.

Toimimme vastuullisesti ja olemme mukana tukemassa rehtiä kilpailua Suomessa. Tilaajavastuu.fi palvelusta löydät ajan tasalla olevat tilaajavastuulain edellyttämät tietomme kätevästi ja nopeasti.

 

Asiakkaittemme ja yhteistyökumppaneidemme tietosuoja on meille erityisen tärkeä asia. Luottamukselliset sähköpostit lähetämme täysin suojatusti käyttäen SecMailin suojattua postia.

 

 

 

Y-tunnus: 2692470-3