BlogiMuu psykologityöYleinen
Psykologipalvelu Poiju

HAKU PÄÄTTYNYT! Psykologi tule töihin Poijuun!

HAKU PÄÄTTYNYT! Psykologi tule töihin Poijuun!

Haemme psykologia myymään ja kehittämään psykologien palveluita sekä palvelemaan Poijun kautta työskenteleviä ammatinharjoittajia

Psykologipalvelu Poiju etsii sinua ennakkoluuloton ja aikaansaava psykologi mukaan seikkailuun. Työsi pitää sisällään ensisijaisesti psykologityön myyntiä, markkinointia, kehittämistä sekä organisointia. Toimit samalla yhtenä Poijun vastaavista psykologeista ja olet Poijussa työskentelevien ammatinharjoittajina toimivien psykologien tukena. Työtehtävät ovat todella monipuolisia ja pääset myös itse vaikuttamaan työsi ja työpäiviesi sisältöön. Tarjoamme tehtävästä kilpailukykyisen palkan.

Ennen kaikkea etsimme innostunutta tekijää ja sitä kuuluisaa ”hyvää tyyppiä”. Saat asioita aikaiseksi nopeallakin aikataululla ja oma-aloitteisesti. Olet myös halukas oppimaan uutta kehittyvässä ympäristössä. Vaikka tehtävä pitää sisällään myyntityötä, niin aikaisempaa myyntikokemusta et välttämättä tarvitse. Psykologille on eduksi psykologian työkentän eri osa-alueiden monipuolinen tuntemus. Psykologityön kokemus sosiaali- ja terveydenhuollon parista on suotavaa.

Jos koet olevasi etsimämme psykologi, joka tykkää tehdä töitä rennossa ilmapiirissä, yrittäjähenkisessä ja kasvavassa yrityksessä, niin lähetä hakemuksesi ja kerro itsestäsi meille viimeistään 30.11.2020 mennessä osoitteeseen topi.juntunen@omapoiju.fi

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla 040 521 2000 / Topi Juntunen.

Psykologipalvelu Poiju on erikoistunut laadukkaisiin psykologipalveluihin kunnille, yksityisille palveluntuottajille, yrityksille  sekä rekrytointiyrityksille. Psykologeille tarjoamme helpon ja joustavan tavan toimia yrittäjinä, monipuolisia työmahdollisuuksia sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan ansaintaan. Toimimme psykologian eri osa-alueilla kaikkialla Suomessa. Konttorimme sijaitsee Vantaan Kaivokselassa.

Vastaa