BlogiTiedotteet

HAKU PÄÄTTYNYT! Tule töihin Poijuun! Haemme myyntikoordinaattoria Töölön toimipisteeseemme

Mehiläinen-konserniin kuuluva Psykologipalvelu Poiju etsii lisävoimia tiimiinsä kasvattamaan psykologipalveluiden myyntiä.

Myyntikoordinaattorin tehtävänä on psykologipalveluiden myyntityö, psykologien rekrytointi sekä aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin ja Poijun kautta toimiviin psykologeihin. Työtehtävät ovat monipuolisia ja pääset itsekin vaikuttamaan työsi ja työpäiviesi sisältöön. Pääosin tehtävä on kuitenkin myyntityötä ja menestymistä mitataan liikevaihdon kasvulla. Asetamme työllemme korkeat laatukriteerit ja haluamme seistä tämän takana jatkossakin. 

Tehtävässä on eduksi, että olet myyntihenkinen, palvelualtis ja positiivinen luonteeltasi ja pystyt työskentelemään tehokkaasti paineenkin alla. Olet myös oma-aloitteinen, innokas oppimaan uutta ja tiimihenkinen. Hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito ja yleisempien ohjelmien (mm. Office) sujuva käyttö auttaa sinua menestymään tässä tehtävässä. Ennen kaikkea etsimme innostunutta tekijää ja joustavalla asenteella on meille merkitystä. Sinulta odotamme aikaisempaa kokemusta myyntityöstä ja soveltuvaa, vähintään 2. asteen koulutusta.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, joka tykkää tehdä töitä rennossa ilmapiirissä, yrittäjähenkisessä ja kasvavassa yrityksessä, niin myy itsesi meille ja lähetä hakemuksesi tehtävään Mehiläisen rekrytointijärjestelmän kautta 16.5.2021 mennessä.  

HAKU PÄÄTTYNYT! 

Lisätietoja tehtävästä saa 7.5. sekä 11.5. klo 14-16 
Topi Juntunen, 040 521 2000, topi.juntunen@mehilainen.fi 

Mehiläisen omistama Psykologipalvelu Poiju on erikoistunut laadukkaiden psykologipalveluiden myymiseen yrityksille, kunnille, yksityisille palveluntuottajille sekä rekrytointiyrityksille. Toimimme psykologian eri osa-alueilla kaikkialla Suomessa. Konttorimme sijaitsee Helsingin Töölössä.

Seuraa Poijua somessa:

Vastaa