Palvelut

Soveltuvuusarvioinnit

Onko teillä rekrytointeja joissa haluaisitte kartoittaa tarkemmin hakijoiden persoonaa, motivaatiota, työskentelytapaa tai tiettyjä haluttuja kompetensseja?

Soveltuvuusarviointipsykologit ovat osana rekrytoinnin kokonaisprosesseja ja auttavat parhaan mahdollisen henkilön löytämisessä. Poiju tarjoaa henkilöarviointeihin erikoistuneiden psykologien tekemiä soveltuvuusarviointeja henkilöstön valintaan sekä kehittämiseen siten, että yrityksen ei tarvitse palkata omaa asiantuntijaa.

Soveltuvuusarviointeihin kuuluvat vaatimusprofiilin määrittäminen, kompetenssipohjaiset testit, psykologin suorittama haastattelu ja tulosten raportointi. Arvioinnissa selvitetään henkilön motivaatio ja soveltuvuus haettuun työtehtävään. Arvio sisältää myös tehtävässä suoriutumiseen liittyvien riskien analyysin sekä henkilön potentiaalin kehittyä haastavampiin tehtäviin tulevaisuudessa. Haastattelut tehdään asiakkaan toiveiden mukaan, joko Poijun omissa tiloissa, asiakkaan tiloissa tai videovälitteisesti.

Soveltuvuusarvioinneissa käytetään luotettavia Cut-e ja LJI psykometrisiä testimenetelmiä. Menetelmät edustavat alan viimeisintä teknologiaa. Videoyhteyden käyttäminen arvioinneissa mahdollisuuksien mukaan takaa palvelun joustavan toimituksen ja kustannustehokkaan hintatason, mihin tahansa sijaintiin maailmassa. Psykologit antavat aina kirjallisen ja suullisen raportin soveltuvuudesta.

Poijun henkilöarviointeja tekevät psykologit ovat hankkineet kokemuksensa Suomen johtavista konsultointitaloista, joten palvelun laatu vastaa korkeimpia laatustandardeja. Teemme asiat uudella tavalla, myös ruotsiksi ja englanniksi, sekä iltaisin että viikonloppuisin.

Palaute arvioitavalta:  ”Keskustelut ovat olleet erittäin hienoja, syvällisiä, kuuntelevia, kandia arvostavia, oivalluttavia. Woo, kiitos – mitä muuta voisi toivoa?

Pyydä rohkeasti tarjous henkilöarviointeihin erikoistuneen psykologin soveltuvuusarvioinnista!

Soveltuvuusarviointien myynti: Heini Järvinen, 050 530 3403, heini.jarvinen@mehilainen.fi

Lue lisää blogeistamme

Mistä tunnistat laadukkaan henkilöarvionnin
Etsitkö sinäkin ”Hyvää tyyppiä”
Nopean henkilöarvioinnin anatomia: tilaus perjantaina, raportointi maanantaina.
Neljä iloista rekrypuoskaria.
Voiko videoyhteydellä tehdä luotettavan henkilöarvioinnin?

Haluan lisätietoja