Psykologit

Hei, olen Mikko-Juhani Korpela. Olen nuorten ja nuorten aikuisten kanssa työskentelyyn erikoistunut psykologi. Minua kiinnostaa työssäni perheiden ja verkostojen kanssa tehtävä psykologin työ, psykologinen arviointi ja kulttuuripsykologia. Olen työskennellyt aikaisemmin sekä perustason nuorten mielenterveyspalveluissa että erikoissairaanhoidon nuorten yksikössä. Lisäksi minulla on kokemusta korkeakouluopiskelijoiden kanssa työskentelystä ja psykologisesta henkilöarvioinnista. Keskeisin työmenetelmäni on yhdessä asiakkaan kanssa tapahtuva ongelmakentän arviointi ja tutkimus. Yhteisen tilanteen arvioinnin pohjalta pyrin tarjoamaan konkreettisia vaihtoehtoja ongelmien ratkaisemiseksi. Psykologina minua on kuvailtu aktiiviseksi ja helposti lähestyttäväksi. Tarjoan koulupsykologin palveluita, sekä nuorten aikuisten mielenterveyspalveluita.