BlogiMuu psykologityöYleinen

Kevään rekrytoinnissa meitä onnisti, kun saimme konttorillemme vahvistukseksi kokeneen ja innostuneen psykologin Anna-Maija Kuistion. Anna-Maijalla on pitkä työkokemus erityisesti lasten ja lapsiperheiden kanssa työskentelystä mm. perheneuvolassa, lastenpsykiatriassa ja koulupsykologina. Viimeisimpänä ennen Poijuun siirtymistään Anna-Maija työskenteli lastensuojelun saralla ja nyt meillä onkin Poijussa paremmat valmiudet kehittää jatkossa psykologipalveluitamme vastaamaan paremmin myös lastensuojelun vaativia ja kasvavia tarpeita.

Poijussa Anna-Maijan työnkuvaan kuuluu psykologipalveluiden myyntiä, markkinointia ja tuotteistamista, ja tämän ohella hän toimii myös Rauni Nousiaisen rinnalla toisena vastaavana psykologina tarjoten mm. konsultaatioapua Poijun kautta toimiville psykologeille. Mikä tärkeintä, nyt pystymme Poijussa palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin ja laajemmalla osaamisella.

Olkaa rohkeasti yhteydessä meihin tai halutessanne suoraan Anna-Maijaan, mikäli teillä on omissa psykologipalveluissanne vajetta tai palvelunne ovat esim. ruuhkautuneet.

Vastaa