TiedotteetTyöyhteisötYleinen

Master Suomen logo

Psykologipalvelu Poijun logo

Master Suomi ja Psykologipalvelu Poiju yhteistyöhön

Eripuolilla Eurooppaa, Aasiassa ja Amerikassa toimivan Master Internationalin maayhtiö Master Suomi ja Psykologipalvelu Poiju käynnistävät yhteistyön henkilöarviointipalveluiden tuottamisessa.

”Yrityksille juuri oikeiden ihmisten palkkaaminen on menestymisen kannalta elintärkeää. Omien henkilöanalyysiemme, kykytestiemme ja nyt myös Poijun psykologien avulla voimme auttaa HR-ammattilaisia onnistumaan rekrytointiprosesseissaan.”, toteaa Master Suomen toimitusjohtaja Kirsi Laine.

”Psykologipalvelu Poijulle yhteistyö Master Suomen kanssa tarkoittaa lisäksi myös sitä, että Poiju saa omaan valikoimaansa uusia testi- ja arviointimenetelmiä. Esimerkiksi Masterin kehittämällä BRIGHT screening-testillä psykologimme voivat helposti ja nopeasti testata asiakaspalvelutehtävissä tarvittavaa asennetta ja käyttäytymistä”, kertoo Topi Juntunen Psykologipalvelu Poijusta.

”Olemme iloisia saadessamme yhdistää voimavaramme asiantuntevan kumppanin kanssa, joka auttaa meitä vahvistamaan Master Suomen jo ennestään korkeaa laatu- ja palvelutasoa”, kiteyttää toimitusjohtaja Laine.

Psykologipalvelu Poiju on osaava ja asiantunteva psykologian saralla toimiva yritys, joka palvelee kaikkialla Suomessa. Olemme ihmismielen ja käyttäytymisen asiantuntijoita. Poiju tuottaa psykologeja niin terveydenhuollon kuin työelämän tarpeisiin. Soveltuvuusarvioinnit, työhyvinvointi, organisaatioiden 360° tutkimukset sekä työyhteisöjen tukeminen ja neuvonta ovat Poijun erikoisosaamista.

Lisätietoja:
Topi Juntunen, Toimitusjohtaja, Psykologipalvelu Poiju, 040 521 2000
Kirsi Laine, Toimitusjohtaja, Master Suomi, 044 505 1896

Vastaa