BlogiTiedotteet

Poijun tiimin uudet vahvistukset

Psykologipalveluiden kysyntä kasvaa jatkuvasti ja Poijun tiimi sai tällä viikolla jälleen kaksi uutta vahvistusta Miia Vainion ja Nina Hirsiniemen liityttyä osaksi Poijun tiimiä. Jatkossa voimme palvella entistäkin tehokkaammin ja paremmin niin Poijun kautta työskenteleviä ammatinharjoittajapsykologeja kuin asiakkaitamme. Tutustu Miian ja Ninaan tarkemmin alta.

Miia Vainio

Miia on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja aiempaa kokemusta hänellä on laajasti erilaisista talouden tehtävistä useilta toimialoilta. Mehiläisessä Miia on työskennellyt vuodesta 2017 lähtien. Poijuun Miia siirtyy Mehiläisen julkisten terveyspalveluiden business controller -tehtävästä, jossa hän vastasi muun muassa erilaisista raportoinnin ja liiketoiminnan kehityshankkeista sekä talouden ja laskutuksen prosesseista.

Poijussa Miia vastaa liiketoiminnan ja prosessien kehittämisestä. Lisäksi Miian työnkuvaan kuuluu palveluiden myynti sekä tuotteistaminen.  

Nina Hirsiniemi

Ninalla on ammattikorkeakoulututkinto muotoilun puolelta sekä pitkä työkokemus myynnin tehtävistä kaupan alalta. Työn ohessa Nina tekee taidetta omalla toiminimellään sekä opiskelee psykologiaa.

Poijussa Nina aloittaa myyntikoordinaattorina ja hänen työkuvaansa kuuluu palveluiden myynti sekä asiakkuussuhteiden ja sopimusten hoito.

Seuraa Poijua somessa:

Vastaa