BlogiTiedotteet

Poijun rekryinfo psykologeille 1.12. klo 17

Psykologi – Kaipaatko uutta suuntaa uralle? Osallistu Poijun rekryinfoon keskiviikkona 1.12. klo 17–18 niin kuulet, millaisia työmahdollisuuksia Poiju voi sinulle psykologiammatinharjoittajana tarjota!  

Jos olet harkinnut uutta suuntaa uralle ja kenties ammatinharjoittajaksi ryhtymistä, nyt kannattaa tulla kuulolle Poijun rekryinfoon. Tilaisuudessa käydään läpi, millaista ammatinharjoittajana toimiminen on, mitä toiminnan aloittaminen vaatii ja kuinka Poiju voi auttaa sinua kaikissa ammatinharjoittamisen vaiheissa.

Rekryinfossa kuulet mm:

  • Kuka voi liittyä ammatinharjoittajaksi Poijuun?
  • Millaisia työmahdollisuuksia Poiju voi juuri sinulle tarjota?
  • Miksi sinun kannattaa liittyä Poijuun?

Infossa on lisäksi mukana kaksi Poijun kautta työskentelevää psykologiammatinharjoittajaa kertomassa omasta urapolustaan sekä kokemuksistaan Poijun kautta työskentelystä! 

Tapahtuma-alustalla pääset osallistumaan chatin kautta ja kysymään mahdollisia mieltä askarruttavia kysymyksiä. Info järjestetään verkossa, joten voit liittyä mukaan vaikka omalta kotisohvaltasi käsin! 

Psykologipalvelu Poiju tarjoaa psykologeille monipuolisia ja mielenkiintoisia töitä sekä hyvän ansainnan tehdystä työstä. Poiju on laillistettujen psykologien ammattiverkosto ja sinäkin voit liittyä mukaan, vaikka et vielä olisikaan ammatinharjoittaja!  Poijun kautta toimiminen on helppoa ja annamme sinulle täyden tuen ja osaamisemme.
Liity mukaan yli 600 Poijulaisen joukkoon!

Psykologipalvelu Poiju on osa Mehiläinen-konsernia. Mehiläisellä mielenterveyden ammattilaiset tekevät merkityksellistä työtä tukien asiakkaita mielen haasteissa. Panostamme voimakkaasti matalan kynnyksen avun tarjoamiseen sekä mielenterveyden palveluiden vaikuttavuuden parantamiseen. Asiakastyötä tukevat laadukkaat työvälineet ja tukiprosessit, vahva tietoturva, lisäkoulutukset ja kehittymismahdollisuudet sekä tiivis ja koko ajan kehittyvä yhteistyö mielenterveyden ammattilaisten välillä. Työ Mehiläisen mielenterveyspalveluiden ammattilaisena tarjoaa mahdollisuudet merkittävän työn tekemiseen ja kehittymiseen. 

Kun joukko lääkäreitä vuonna 1909 perusti Mehiläisen, heidän tavoitteenaan oli luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia Suomeen. Me mehiläiset jatkamme samaa työtä tänäänkin. Jos tunnet samoin, tule meille töihin. Meillä on elämä tehtävänä. 

Lisätietoja tapahtumasta:

Johanna Alava
Myynti- ja markkinointikoordinaattori
Psykologipalvelu Poiju
0400 178 559
johanna.alava@mehilainen.fi

Seuraa Poijua somessa:

Vastaa