SoveltuvuusarvioinnitTiedotteet

Pleinert & Partner ja Psykologipalvelu Poiju yhteistyöhön

Henkilöstöhallinnon kaikkiin tilanteisiin ratkaisuja ja työkaluja tarjoava Pleinert & Partner keskittää Suomen toimintojensa osalta rekrytointeihinsa liittyvät sekä myös muut työntekijöiden soveltuvuusarvioinnit Psykologipalvelu Poijuun.

Sveitsiläislähtöiselle Pleinert & Partnerille oli kumppanin valinnassa tärkeää ennen kaikkea ammattimaisuus ja joustava toimintatapa.

”Pleinert & Partner auttaa yrityksiä saavuttamaan erinomaisuuden henkilöstöhallinnon avulla, tämän lisäksi autamme yksilöitä saavuttamaan omat uratavoitteensa. Siksi meille on ensiarvoisen tärkeää, että soveltuvuusarvioinnin on tehnyt ihmistä kokonaisvaltaisesti ymmärtävä ammattilainen. Tärkeää meille oli myös Poijun joustavuus. Toimimme itse joustavasti ja tilanteet tulevat joskus nopeastikin mikä tarkoittaa sitä, että meidän kumppanimme pitää pystyä palvelemaan meitä myös nopealla aikataululla ja joskus jopa viikonloppuisin”, sanoo Pleinert & Partnerin Managing Partner Jukka Walliander.

”Olemme ilahtuneita että Pleinert & Partner arvostaa toimintaamme ja haluaa lähteä yhteistyöhön kanssamme. Haluamme toimia luottamuksen arvoisesti ja tuoda omalta osaltamme lisäarvoa Pleinert & Partnerille”, toteaa toimitusjohtaja Topi Juntunen, Psykologipalvelu Poijusta.

Psykologipalvelu Poiju on psykologien ammattiverkosto, joka palvelee kaikkialla Suomessa. Poiju tuottaa psykologeja niin terveydenhuollon kuin työelämän tarpeisiin. Soveltuvuusarvioinnit, työhyvinvointi, organisaatioiden 360° -tutkimukset sekä työyhteisöjen tukeminen ja neuvonta ovat Poijun erikoisosaamista.

Lisätietoja:
Topi Juntunen, Toimitusjohtaja, Psykologipalvelu Poiju, 040 521 2000
Jukka Walliander, Managing Partner, Pleinert & Partner, 0500 647 615

Vastaa