BlogiTiedotteet

Niikka Lindberg liittyi vahvistamaan Poijun tiimiä

Poiju jatkaa kasvuaan ja taataksemme palveluiden huolellisuuden sekä laadun myös jatkossa, tiimimme sai  viime viikolla taas lisää vahvistusta, kun Niikka Lindberg liittyi osaksi Poijun työporukkaa.

Jatkossa voimme palvella entistäkin tehokkaammin ja paremmin niin Poijun kautta työskenteleviä ammatinharjoittajapsykologeja kuin asiakkaitamme. Tutustu Niikkaan tarkemmin alta.

Niikka Lindberg

Niikka valmistuu pian yhteiskuntatieteiden maisteriksi sosiologiasta ja häneltä löytyy monipuolista kokemusta tapahtuma-alalta sekä myynnin ja markkinoinnin erilaisista tehtävistä.

Poijussa Niikka aloitti aluevastaavana ja hänen työnkuvaansa kuuluu palveluiden myynti sekä asiakkuussuhteiden ja sopimusten hoito. Niikka on innoissaan Poijun ammattitaitoisesta tiimistä sekä verkostosta ja odottaa jo innolla tulevia kohtaamisia ammatinharjoittajapsykologien sekä asiakkaiden kanssa.

Voitte olla matalalla kynnyksellä yhteydessä jatkossa myös Niikkaan, mikäli teillä on psykologipalveluissanne vajetta tai jos olette ammatinharjoittajuudesta kiinnostunut psykologi!

Seuraa Poijua somessa:

Vastaa