BlogiMuu psykologityöYleinen
Psykologipalvelu Poiju

Tule töihin Poijuun!

Myynti- ja markkinointiassistentti!

HAKU PÄÄTTYNYT. Toimintamme kasvaessa Psykologipalvelu Poiju etsii lisävoimia mukaan seikkailuun rakentamaan Suomen suurinta psykologitaloa. Myynti- ja markkinointiassistentin työ pitää sisällään laaja-alaisesti psykologityön myyntiin, markkinointiin ja tuotteistukseen liittyviä avustavia tehtäviä. Työtehtävät ovat todella monipuolisia ja pääset myös itse vaikuttamaan työsi ja työpäiviesi sisältöön.

Tehtävässä on eduksi, että olet palvelualtis ja positiivinen luonteeltasi, ja pystyt työskentelemään paineen alla. Olet myös innokas oppimaan uutta ja tiimihenkinen. Hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito ja yleisempien ohjelmien (mm. Office) sujuva käyttö auttaa sinua menestymään tässä tehtävässä. Et tuota pelkkää puhetta, vaan saat asioita aikaiseksi nopealla aikataululla ja oma-aloitteisesti. Ennen kaikkea etsimme innostunutta TEKIJÄÄ ja ASENNE ratkaisee.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, joka tykkää tehdä töitä rennossa ilmapiirissä, yrittäjähenkisessä ja kasvavassa yrityksessä, niin lähetä hakemuksesi osoitteeseen topi.juntunen@omapoiju.fi ja myy itsesi meille 21.8.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla 040 521 2000 / Topi Juntunen.

Psykologipalvelu Poiju on erikoistunut laadukkaisiin psykologipalveluiden myyntiin yrityksille, kunnille, yksityisille palveluntuottajille sekä rekrytointiyrityksille. Toimimme psykologian eri osa-alueilla kaikkialla Suomessa. Konttorimme sijaitsee Vantaan Kaivokselassa.

Vastaa