BlogiTiedotteet

Miten käsitellä lapsen kanssa vaikeita asioita? Webinaari lasten kanssa työskenteleville

Maksuton webinaari torstaina 30.9. klo 14.30-16

Vaikeista asioista puhuminen lapsen kanssa voi olla meille aikuisille hankalaa. Vaikeat asiat, kuten vanhempien ero, läheisen menetys, seksuaalisuus tai mahdolliset traumaattiset kokemukset ovat osa elämää ja ne onkin sen vuoksi tärkeä ottaa rohkeasti lasten kanssa puheeksi. Myös pitkään jatkunut ja erityisen paljon lapsia sekä nuoria koskettanut poikkeusaika on aihe, jota on tärkeä käsitellä lasten ja nuorten kanssa.  

Maksuttomaan webinaariin voivat osallistua kaikki lasten kanssa työskentelevät, esimerkiksi opettajat, erityisopettajat, koulukuraattorit, koulu-ja opintopsykologit. Webinaarissa saat työkaluja vaikeiden asioiden käsittelyyn.

Trauma- ja kriisiterapiaan erikoistunut psykologi Aino Juusola on vieraana webinaarissa puhumassa siitä, kuinka vaikeita asioita voi käsitellä lasten kanssa. Juusolalla on pitkä kokemus lasten oikeuspsykologisista haastatteluista, ja hän on kirjoittanut aiheesta myös kirjan Jutellaanko? Miten käsitellä lapsen kanssa vaikeita asioita. 

Webinaari järjestetään verkossa, joten voit osallistua näppärästi vaikka omalta kotisohvaltasi käsin! 
Tapahtumassa voi esittää chatin kautta kysymyksiä. 

Aino Juusola

Psykologi Aino Juusolalla on erityisosaamista trauma- ja kriisiterapiasta sekä laaja kokemus ahdistuneisuuden, masennuksen, jännittämisen ja uupumuksen hoidossa. Juusola on parhaillaan kognitiivis-integratiivisessa psykoterapeuttikoulutuksessa ja valmistelee oikeuspsykologian väitöskirjaa.

Ainon kirjoittamaan kirjaan Jutellaanko? Miten käsitellä lapsen kanssa vaikeita asioita pääset tutustumaan tarkemmin tästä. 

Lisätietoja tapahtumasta: 
Johanna Alava 
Myynti- ja markkinointikoordinaattori
Psykologipalvelu Poiju
 
0400 178 559 
johanna.alava@mehilainen.fi 

Seuraa Poijua somessa:

Vastaa