BlogiTiedotteet

Lisää läsnäoloa arkeen

Poiju Share & Learn mindfulness -webinaari psykologeille ja kaikille lasten sekä nuorten kanssa työskenteleville ke 15.12. klo 16-17.30

Vuosi on jo pitkällä ja pian on aika rauhoittua ja hiljentyä viettämään joulua. Ennen jouluun hiljentymistä ja lomien alkua loppuvuosi on monelle kiireistä aikaa. Siksi me Poijussa haluamme tarjota joululahjana kaikille psykologeille sekä lasten ja nuorten kanssa työskenteleville mahdollisuuden rauhoittua pitkän vuoden jälkeen.  

Joulukuun Poiju Share & Learn –webinaarissa käsittelemme mindfulnessia.
Mindfulnessin avulla voidaan pysähtyä havainnoimaan hyväksyvästi ja läsnäollen nykyhetken kokemuksia. Säännöllinen mindfulness-harjoittelu vähentää tutkimusten mukaan haitallista stressiä ja vahvistaa keskittymiskykyä sekä palautumista. Webinaarissa kouluttajana toimii sosiaalipsykologi Saara Repo. (Lähde: repopresence.fi)

Osallistumalla Lisää läsnäoloa arkeen –webinaariin kuulet, mitä mindfulness on, mihin sitä voidaan käyttää ja lisäksi pääset kokeilemaan muutamia mindfulness-harjoituksia webinaarin aikana. 

Lisää läsnäoloa arkeen -webinaarissa käydään läpi mm. seuraavia asioita:  

  • Mitä mindfulnessilla tarkoitetaan?  
  • Mihin mindfulness vaikuttaa?  
  • Miksi mindfulness vaikuttaa?  
  • Miten mindfulnessia opitaan? 
  • Mihin sitä voi soveltaa psykologin sekä opettajan työssä? 
  • Muutamia mindfulness-harjoituksia, esityksen alussa, keskellä ja lopussa
Tapahtuma on ilmainen ja se järjestetään verkossa, eli voit osallistua vaikka omalta kotisohvaltasi käsin.
 

Saara Repo

Sosiaalipsykologi, VTL, FT, työnohjaaja, ratkaisukeskeinen valmentaja, Certified teacher for Mindfulness Based Stress Reduction MBSR. 

Saara on työnohjannut ja coachannut esimiehiä, opettajia, asiantuntijoita ja opiskelijoita sekä yksin että ryhmissä yli 20 vuoden ajan.

Saara on koulutettu mindfulness-ohjaaja ja harjoittanut itse mindfulness-meditaatiota säännöllisesti vuodesta 2007. Saara käy vuosittain mindfulness- sekä meditaatioretriiteillä ja on myös perehtynyt itsemyötätunnon harjoittamiseen sekä Insight dialogue -meditaatioon, jossa meditaatio tuodaan osaksi vuorovaikutusta.

Psykologipalvelu Poiju on osa Mehiläinen-konsernia.

Tarjoamme laadukkaita psykologipalveuita ostopalveluna kunnille, yksityisille palveluntuottajille sekä rekrytointiyrityksille. Palvelualueenamme on koko Suomi. Verkostomalli sekä lähi- ja etäpalvelun kautta tuotettu palvelu takaavat erittäin kustannustehokkaat hinnat sekä korkean palvelutason.

Lue lisää Poijun tarjoamista palveluista klikkaamalla tästä.

Lisätietoja tapahtumasta:

Johanna Alava 
Myynti- ja markkinointikoordinaattori
Psykologipalvelu Poiju
 
0400 178 559 
johanna.alava@mehilainen.fi 

Seuraa Poijua somessa:

Vastaa