BlogiTiedotteet

Itsemyötätunto tunnetaitojen kulmakivenä

Share & Learn -webinaari psykologeille ja  psykologian opiskelijoille ke 26.1. klo 16-17.30

Itsensä kehittäminen on kasvanut viime vuosina megatrendiksi ja näin uuden vuoden alussa se nousee vahvasti esille erilaisten lupauksien ja uusien tavoitteiden yhteydessä. Hektisen arjen keskellä ja suorittamiseen taipuvaisessa kulttuurissa voi helposti taipua itsekriittisyyteen ja tuntea stressiä, jos sisäinen ääni on vaativa omien tavoitteiden suhteen.  

Tammikuun Share & Learn -webinaarissa kuullaan itsemyötätunnosta, joka jatkaa viimekertaisen Mindfulness -webinaarin teemoja oman hyvinvoinnin tukemisesta ja sen kehittämisestä. Puhujana on alan ammattilainen, psykologi Ronnie Grandell. 

Itsemyötätunnolla tarkoitetaan kykyä kohdella itseään kuin toista henkilöä kenestä välittää, erityisesti vaikeina hetkinä. Tämän taidon harjaannuttaminen on tutkimusten mukaan oiva tapa vähentää henkistä kuormitusta, lisätä elämäntyytyväisyyden kokemusta ja vahvistaa henkistä sinnikkyyttä muutostilanteissa. Tällä luennolla tutustut tarkemmin siihen, miten itsemyötätunto voi toimia tunnetaitojen kulmakivenä.

Webinaarissa kuulet mm:
 
  • Mitä itsemyötätunto on ja mitä hyötyjä siitä voi olla?
  • Miten itsemyötätunto liittyy tunnetaitoihin? 
  • Konkreettisia keinoja itsemyötätunnon ja tunnetaitojen vahvistamiseen 
  • Itsemyötätunnon soveltaminen vaikeina hetkinä 
 

Ronnie Grandell

Ronnie Grandell on työterveyspsykologi, sertifioitu executive coach ja tietokirjailija, joka on erikoistunut myötätuntokeskeiseen terapiaan perustaja Paul Gilbertin johdolla Englannissa. Hän on kirjoittanut ensimmäisen suomalaisen teoksen aiheesta, nimeltään Itsemyötätunto ja jatkoteoksen tälle nimeltä Irti itsekritiikistä.

Päivätyökseen Ronnie työskentelee työterveyspsykologina ja lyhytterapeuttina Mehiläisessä Turussa. Lisäksi Ronnie kouluttaa ja valmentaa ammattilaisia sekä laajempaa yleisöä itsemyötätunnosta ja myötätuntokeskeisestä psykoterapiasta. 

Psykologipalvelu Poiju on osa Mehiläinen-konsernia.

Tarjoamme psykologiammatinharjoittajille monipuolisia ja mielenkiintoisia psykologintöitä sekä hyvän ansainnan tehdystä työstä. Poijuun voi liittyä vaikka ei vielä olisikaan ammatinharjoittaja. Poijun kautta toimiminen on helppoa ja annamme sinulle täyden tuen ja osaamisemme.

Lue lisää ja liity Poijun psykologien verkostoon tästä!

Lisätietoja tapahtumasta:

Johanna Alava 
Markkinointi & aluevastaava
Psykologipalvelu Poiju
 
0400 178 559 
johanna.alava@mehilainen.fi 

Seuraa Poijua somessa:

Vastaa