TiedotteetInHunt Group on Suomen suurin suorahakutoimija ja toteuttaa vuositasolla useita satoja suorahakuja. Osassa näistä käytetään valinnan ja lopullisen päätöksen tukena soveltuvuusarviointeja, joka pienentää riskejä rekrytoinneissa sekä auttaa esimiestä johtamaan tehtävään valittua henkilöä.

Elokuussa 2016 InHunt on solminut yhteistyösopimuksen Psykologipalvelu Poijun kanssa. Poiju on psykologien ammattiverkosto, joka palvelee kaikkialla Suomessa. Poiju tuottaa psykologeja niin terveydenhuollon kuin työelämän tarpeisiin. Soveltuvuusarvioinnit, työhyvinvointi, organisaatioiden 360 tutkimukset sekä työyhteisöjen tukeminen ja neuvonta ovat Poijun erikoisosaamisia.

”Odotuksemme tulevasta yhteistyöstä InHuntin kanssa ovat todella korkealla. InHunt on rakentanut selkeät ja tarkat konseptit parhaan lopputuloksen varmistamiseksi suorahauissa. Tiedän, että Poijun soveltuvuusarvioinnit tulevat integroitumaan näihin konsepteihin erittäin hyvin ja parantamaan entisestään InHuntin suorahakujen laatua.”, kertoo Topi Juntunen, Psykologipalvelu Poijun toimitusjohtaja.
”Olemme innoissamme tästä alkavasta yhteistyöstä! Poijun nykyaikaiset menetelmät ja liike-elämää tuntevat psykologit täydentävät InHuntin palveluvalikoimaa ja tarjoavat asiakkaille entistä monipuolisempaa tietoa päätöksenteon tueksi.”, toteaa puolestaan Juho Toivola, Psykologipalvelu Poijun psykologi.

InHuntin toiminta oli viime vuonna kovassa kasvussa, liikevaihdon yltäessä yli 2,5 miljoonaan euroon Suomessa. Tämä tarkoitti satoja toteutettuja ylimmän johdon, keskijohdon ja asiantuntijoiden suorahakuja, joissa useissa käytettiin soveltuvuusarviointeja lopullisten päätösten tukena.
“Psykologipalvelu Poiju on osoittautunut tehokkaiden prosessiensa sekä erittäin nopean, joustavan sekä luotettavan aikataulunsa ansiosta valiokumppaniksi meille. Heidän psykologinsa ovat ammattitaidoiltaan ehdottomasti Suomen huipputasoa. Siksi odotamme menestystä yhteistyöllemme”, kertoo Kari Juutilainen, InHunt Groupin toimitusjohtaja.

Lisätietoja:
Topi Juntunen, Toimitusjohtaja, Psykologipalvelu Poiju, 040 521 2000
Kari Juutilainen, Toimitusjohtaja, InHunt Group, 044 9955 382

Vastaa