BlogiTiedotteet

Haemme amk-harjoittelijaa myynti- ja rekrytointikoordinaattorin tehtäviin Töölön toimipisteeseen

Mehiläinen-konserniin kuuluva Psykologipalvelu Poiju etsii lisävoimia tiimiinsä

Myynti- ja rekrytointikoordinaattoriharjoittelijan tehtävänä on avustaa sekä myös itsenäisesti osallistua psykologipalveluiden myyntiin, psykologien rekrytointiin sekä muuhun liiketoimintaa edistäviin ja tukeviin tehtäviin. Työtehtävät ovat monipuolisia ja pääset myös itse vaikuttamaan työsi sisältöön. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää myyntihenkisyyttä, palvelualttiutta, positiivista luonnetta sekä kykyä työskennellä tehokkaasti myös paineen alla. Olethan oma-aloitteinen, tiimihenkinen ja innokas oppimaan uutta. Toivomme Sinulta hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä yleisimpien ohjelmien (mm. Office) sujuvaa käyttöä. Ennen kaikkea etsimme innostunutta ja moneen taipuvaa tekijää. 

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, joka tykkää tehdä töitä rennossa ilmapiirissä, yrittäjähenkisessä ja kasvavassa liiketoiminnassa, niin myy itsesi meille ja lähetä avoin hakemuksesi sekä CV:si heti, mutta viimeistään 30.11.2021 mennessä osoitteeseen topi.juntunen@mehilainen.fi  

Luemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä saamme ja valitsemme tehtävään sopivan harjoittelijan mahdollisimman nopealla aikataululla. Hyvällä suorituksella harjoittelusta on mahdollisuus työllistyä vakinaiseen työsuhteeseen. Harjoitteluajanjakso on palkaton.   

Huom! Kyseessä ei ole psykologiharjoittelu.

Lisätietoja tehtävästä antaa 12.11. klo 14-16:

Topi Juntunen, Palvelujohtaja
topi.juntunen@mehilainen.fi
040 521 2000

Psykologipalvelu Poiju on osa Mehiläisen henkilöstöpalveluiden psykologivälitystä ja on erikoistunut laadukkaiden psykologipalveluiden myymiseen yrityksille, kunnille, yksityisille palveluntuottajille sekä rekrytointiyrityksille. Toimimme psykologian eri osa-alueilla kaikkialla Suomessa. Konttorimme sijaitsee Helsingin Töölössä. 

Seuraa Poijua somessa:

Vastaa